Bel (0573) 28 85 55 of mail schoolpleinscan@nijha.nl 

Nijha Schoolpleinscan

 

- Scan gratis uw schoolplein

- Ontvang direct een advies op maat

- Kansen en knelpunten meteen inzichtelijk

- Direct aan de slag met uw schoolplein

Disclaimer

 

Informatie op deze site

​​De informatie van deze site is met zorg samengesteld en wordt regelmatig bijgehouden. Het is echter niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Neem contact op bij onjuistheden, of bij tekstverschillen tussen de site en schriftelijke informatie.

Wijzigingen in product en prijs zijn voorbehouden.

 

Onderbrekingen van de site

Nijha tracht onderbrekingen te voorkomen, maar kan dit niet garanderen.

 

Hyperlinks van en naar de site

Op de site kunnen hyperlinks naar andere sites staan. Daaruit kan geen mening of stellingname met betrekking tot de inhoud van die sites worden afgeleid. Indien u op uw eigen website een hyperlink wilt creëren naar een site van de Schoolpleinscan, vragen wij u eerst contact op te nemen met de webmaster.

 

Aansprakelijkheid m.b.t. gebruik van de site

Nijha accepteert geen verantwoordelijkheid voor mogelijk foute of incomplete informatie danwel voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Nijha is niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit onderbrekingen van de site, voor schade veroorzaakt door technische fouten, vertraging in het verstrekken van informatie of diensten.

Nijha is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent is aan het verspreiden van informatie via het internet of anderszins langs elektronische weg, zoals storingen of onderbrekingen.

U dient zelf alle redelijke voorzorgen te nemen om te voorkomen dat uw uitrusting wordt aangetast door virussen, bugs, etc.

Nijha verstrekt geen garantie omtrent comptabiliteit met uw uitrusting van de bestanden op de site of over toegankelijkheid van deze elementen.

 

Copyright

De Schoolpleinscan is een product van het Nijha Expertisecentrum en is eigendom van Nijha.

Er rust copyright op alle teksten en afbeeldingen op deze site. Overname is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Nijha.

Follow us

   Linkedin

   YouTube

   Twitter

   Facebook
 

Contactgegevens

Nijha BV
Postbus 3
7240 AA Lochem
tel.(0573) 28 85 55
fax (0573) 25 45 54
info@nijha.nl

 

Nijha Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

X
Wachtwoord
X

Klik op ‘Neem contact met mij op’ en wij nemen zo spoedig mogelijk per mail contact met u op. Heeft u liever dat we u bellen? Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.